Tuesday, April 20, 2010

pagi yg hening

alhamdulillah... hmm rasenye ini kali kedua rasenye saye bercoret.. hahaha.. sbenarnye saye masih terpinga2 n mata pn masih bengkak nk study.. tp nk buat mcm mane skunk ne tnga exam,kne larr study jgak. huhu. pape pn sblum study ambik lar mood dlu kan.. jadi berita harian,kosmo, mmg dah sebati lar dlm jiwa ne.. lpas je solat subuh tadi trus bc paper.. skunk kn zaman IT, so bc paper pn on9 je.. heheheh.. manafaatkan teknologi org kate... hmmm.. paper hari ne bnyk berkisar soal pilihanraye di Hulu selangor.. rasenye sume org taw kan yg akan diadakan pilihanraya kat situ.. saye x maw komen pape.. cume saye mngharapkan,rakyat bijak dalam memilih pemimpin.. :-). jika kita mahukan negara Malaysia diperintah org2 yg zalim, pilihlah calon di kalangan yg zalim, jika kita mahukan pimpinan negara dipenuhi pemimpin yg brintegriti
pndai2 ler vote... hahaha. jgn tersilap vote dah lar.. hmmm..di pagi yg hening ne,rase sunyi nk study plak.. huhu, mane taknye,kawan2 yg laen sume tdo lpas solat.. agaknye pnat kot stay up smalam...haaaaa,, bila sebut tentang stay up teringat kisah2 kat sek lame dlu.. hehehehe.. biase lar kan bdak2 sek lagi tyme tu.. bila dpt stay up mmg meriah lar kan.. tp kat sek dlu kalau stay up x laen n x bkan maen street soccer larr.. huhuhu.. mmg meriah sgt.. or ckp underground.. haha, pape lar.. tp ape yg bestnye,cikgu mcm x marah plak.. mnkn sbb xtermarah dah kot.. hehehehe.. sori cikgu.. iyela kan,sekali marah semua hilang, then dtg balik,, hmmm jadi cikgu pn biar je larr kn.. ikut kamu lar ye f5,, nnti menjawab bola tyme spm.. hahahaah.. agk pnjg jgak rasenye saye menulis ne.. mcm xde ide plak.. pape pn saye nk stdy dlu wahai sahabat sume.. esok ade paper hubungan etnik antara kaum... teruja bila bace buku sejarah kot.. pape pn aLL the best to all candidates.. b4 nk masuk dewan cheack dlu slip exam tu..jgn lupa bwk plak, mnjawab nnti.. pen2 n sume lar brg2 ntk menulis.. ok assalamualaikum semu... :-)

No comments:

Post a Comment